Χωρίς τον... Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε φέτος η πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά. Στις κινητοποιήσεις των εργατών και των συνδικάτων, το παρών έδωσαν ωστόσο πέντε υπουργοί του, ένας αντιπρόεδρος της Βουλής και η περιφερειάρχης Αττικής.

lafazaniss.jpg
Π.Λαφαζάνης

skourletis.jpg
Π.Σκουρλέτης

Πιο συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, ο ανιτπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

gianis.jpg

Γιάνης Βαρουφάκης


dourou.jpg
Ρένα Δούρου

Όλοι τους έστειλαν σαφές μήνυμα προς τους δανειστές και τους εργαζόμενους ότι, η κυβέρνηση θα επιμείνει στις δεσμεύσεις της, ενώ τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά έκλεψε ο υπου��γός Οικονομικών!

Αν και είχε διαρρεύσει ότι ο πρωθυπουργός θα ήταν και φέτος στην πορεία, τελικά, όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr,��αρκέστηκε σε ένα μήνυμα μέσω του twitter.