​Την ανησυχία του για τη μετεκλογική πορεία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, θέτοντας και ζήτημα ηγεσίας στην παράταξη.

«Φοβάμαι πάρα πολύ για την παράταξή μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Star, "Live U",, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «πρέπει να επαναδιατυπώσει ένα λόγο που θα υιοθετηθεί από την κοινωνία, κάτι που συνδέεται με τον αρχηγό».

Ο κ.Δένδιας υποστήριξε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία «πάσχει από έντονο μετατραυματικό στρες, καθώς αποφεύγει να ανοίξει τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας στις εκλογές» και διεμήνυσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση στην εθνική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους, ο κ.Δένδιας εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της χώρας, ευχήθηκε ωστόσο, η κυβέρνηση να πετύχει και να κλείσει η συμφωνία για το καλό της πατρίδας.

«Η κυβέρνηση με την πολιτική της οδηγεί την χώρα στην ύφεση.. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παράταση που πεθαίνει την οικονομία… Η κυβέρνηση δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Η αγορά πεθαίνει, την ώρα που κάποιοι νομίζουν, ότι μπορεί να γίνονται χαριτωμένοι» πρόσθεσε ο κ.Δένδιας, αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση, με αφορμή και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σχολιάζοντας την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σε φυλακισμένους, οι οποίοι έχουν εκτίσει το 1/4 της ποινής τους και έχουν αναπηρία άνω του 80%, να μπορούν να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους με κατ' οίκον περιορισμό, ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι, «είναι ελλειμματική η δ��άταξη της αποφυλάκισης του Σ.Ξηρού».

Παράλληλα, ο κ.Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει πολιτική για το μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την μεταναστευτική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ