​Νέο… μαρτύριο στην κυβέρνηση θα προκαλέσει Πασχαλιάτικα η καινούργια συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος απειλεί με παραίτηση, την ώρα που το φως της δημοσιότητας βλέπει νέο ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας

«Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια», δηλώνει χαρακτηριστικά στην Real News.

Ο κ.Πανούσης απευθύνει δραματική προειδοποίηση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «κατάσταση εκτός ελέγχου» στα Εξάρχεια και καλεί τον πρωθυπουργό να αποφασίσει με «ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πανούσης προειδοποιεί εκ νέου για “νεκρούς” λέγοντας: «Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, είναι πολιτικά και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

Ο υπουργός δηλώνει στην συνέχεια, πως «ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα», εκτιμώντας πως «μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα».