Αιφνιδιαστική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση διήρκεσε δεκαπέντε λεπτά και πραγματοποιήθηκε με την αφορμή της παρουσίας και των δύο στη Βουλή, λόγω της συζήτησης της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.

Αντικείμενο της συνάντησης φέρεται να ήταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και οι τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο πρόεδρος της ΝΔ ισχυρίσθηκε ότι επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να του πει μία… «καλησπέρα» και να του ευχηθεί για τις γιορτές του Πάσχα!

Πάντως, ο κ. Σαμαράς δήλωσε στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ότι «διχάζουν οι τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ» και διαπίστωσε ότι βρίσκονται σε αντίθεση με τα όσα έχει υποστηρίξει πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολιτη Γ. Πανούσης, με αφορμή προφανώς τις τροπολογίες βουλευτών του για κατάργηση του νόμου που προβλέπει επαυξημένες ποινές για τους κουκουλοφόρους, όπως και για αυστηροποίηση των όρων λήψης DNA για τους υπόπτους διάπραξης εγκλημάτων.