​Την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Εγώ θεωρώ από τα όσα ακούω ότι είμαστε κοντά σε μία λύση. Δηλαδή από τα όσα βλέπω, τα όσα ζητούνται από εδώ και από εκεί, οι επικοινωνίες και τα όσα γίνονται, μου δημιουργούν την αίσθηση ότι και αυτοί θέλουν να τελειώνουμε με τη συγκεκριμένη ιστορία. Είναι, βέβαια, προσωπική αίσθηση που βασίζεται σε ένα σύνολο μεταβλητών, αλλά αυτήν την πληροφορία έχω και μπορώ να πω ότι η πληροφόρησή μου είναι πολύ καλή», είπε ο κ. Μάρδας και πρόσθεσε:

«Πάντως, υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα».

Όσον αφορά στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης και στο πότε θα αρ��ίσει να εφαρμόζεται αυτό, ο κ. Μάρδας είπε:

«Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Η πρότασή μου είναι κιόλας, σε ένα υπουργικό συμβούλιο που είχαμε ότι πρέπει να γίνει μια συνάντηση, να ξεχάσουμε τη διαχείριση και να φέρουμε το σκέλος της ανάπτυξης. Έχετε διαβάσει τις απόψεις μου, χρειαζόμαστε μια σοκαριστική ανάπτυξη για να μπορέσουμε να "απογειωθούμε". Υπάρχουν λύσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Σοκαριστική ανάπτυξη σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις σε εμπορεύσιμα αγαθά και υπηρεσίες. Καλά είναι τα έργα υποδομής. Σαφώς θα υπάρχουν κάποια μεγάλα εργοτάξια που πρέπει να περπατήσουν».

ΒΙΝΤΕΟ STAR