​Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Star, "Live U".

Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια με τους αντεξουσιαστές στην Βουλή και η στάση τ��ς προέδρου του Κοινοβουλίου, Ζ.Κωνσταντοπούλου.

Όταν η κα Αυλωνίτου είπε πως δεν έγινε εισβολή και πως σύμφωνα με τα γεγονότα που κατέθεσε ο φρούραρχος εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα, υποστηρίζοντας πως δεν φταίει η κα Κωνσταντοπούλου, ο κ.Γεωργιάδης έγινε..... τούρμπο!

«Εισβολή ήταν η είσοδος των αντεξουσιαστών στην Βουλή, το είπε και ο Σακελλαρίδης, αφού το Κοινοβούλιο φρουρείται» τόνισε ο γαλάζιος βουλευτής, προκαλώντας την αντίδραση της κας Αυλωνίτου, η οποία θυμήθηκε την στιγμή που είχε πάει στην Βουλή, ο γιος του πρώην γγ της κυβέρνησης ΝΔ, Τ.Μπαλτάκου προκειμένου να επιτεθεί σε Χρυσαυγίτες βουλευτές.

«Δεν έγινε εισβολή στο κτίριο της Βουλής, έγινε είσοδος στο προαύλιο της Βουλής με αντικανονικό τρόπο, αφού ακόμη και οι βουλευτές μπαίνουν στο Κοινοβούλιο με συγκεκριμένο τρόπο, δεν σημειώθηκε όμως κάποια ποινική πράξη. Ο γιος του κυρίου Μπαλτάκου πως είχε μπει στην Βουλή;» διερωτήθηκε η κα Αυλωνίτου.

«Το επιχείρημα να προστατέψετε την κα Κωνσταντοπούλου και να βάζετε την επίθεση του υιού του κ.Μπαλτάκου στην Χρυσή Αυγή ως παράδειγμα, είναι άλλο ένα παράδειγμα της διασυνδέσεως ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή. Ο γιος του κυρίου Μπαλτάκου έμπαινε με άδεια από τον πατέρα του, δείχνοντας σχετικό καρτελάκι και την ταυτότητα» είπε ο κ.Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «ο μόνος λόγος που δεν έγιναν συλλήψει�� είναι γιατί η κα Κωνσταντοπούλου που είναι υπεύθυνη του χώρου δ��ν κατέθεσε μήνυση. Τους προστάτεψε η κα Κωνσταντοπούλου».

Η κα Αυλωνίτου επέμεινε ωστόσο στην άποψη της, λέγοντας πως «όλα τα δημόσια κτίρια πρέπει να είναι ανοιχτά και ο κόσμος να αγαπάει την Βουλή και να νιώθει ότι δεν είναι εχθρικό περιβάλλον. Όσον αφορά τα πανεπιστήμια, προσπαθούμε να λύσουμε την κατάσταση με ειρηνικό τρόπο, δεν θέλουμε να επέμβουν τα ματ, δεν θέλουμε ψεκασμούς και αίμα».

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν την έκρηξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. «Δηλαδή, όποιος κάνει απεργία πείνας θα νομοθετείτε για αυτόν; Δηλαδή εγώ δεν θέλω να πληρώνω τους φόρους μου και θα κάνω απεργία πείνας, θα με απαλλάξετε; Νομοθετεί η κυβέρνηση για τους τρομοκράτες;» διερωτήθηκε και ακολούθησε σε πολύ έντονο ύφος ο παρακάτω διάλογος .

Αυλωνίτου: Ο κύριος Ξηρός δεν έχει δικαιώματα; Έχει 90% αναπηρία και πεθαίνει σε λίγο.

Γεωργιάδης: Και πρέπει να νομοθετήσετε για τον Ξηρό; Που μπλέξαμε; τι ακούω θέε μου!!! Νομοθετούμε για τον τρομοκράτη τον Ξηρό!!!

Αυλωνίτου: Ο κάθε κρατούμενος και φυλακισμένος έχει δικαιώματα.

Γεωργιάδης: Και οι άνθρωποι που σκότωσε ο Ξηρός και οι συγγενείς τους έχουν δικαιώματα .

Αυλωνίτου: Τι θέλετε θανατική ποινή;

Γεωργιάδης: Όχι, θέλουμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση, ισόβια έχει καταδικαστεί.