​Υπέρ του νέου φόρου λίπους, του λεγόμενου fat tax, τάχθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος, αρκεί να εξαιρεθούν το ελαιόλαδο και η βαζελίνη, αν και τελικά σύμφωνα με πληροφορίες το μέτρο αυτό δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που απέστειλε η κυβέρνηση στο Brussels Group.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο κ. Πάγκαλος μας ενημέρωσε μέσα από το Βήμα Fm ότι η χοληστερίνη του είναι 120, ότι δεν παίρνει χάπια και ότι το σάκχαρό του είναι 9.

«Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου... επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ - στην “Αυγή”, όπου αρχισυντάκτης και διευθυντής ήταν μέχρι προ ολίγου ο κ. Φίλης. Αν δεν κάνω λάθος είναι μάλλον υπέρβαρος - τον σχολιάζω πολύ μετριοπαθώς. Αυτοί γράφουν μεταξύ άλλων ότι εγώ, λέει, έχω σάκχαρο κλπ», είπε ο Θ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Εγώ τους πληροφορώ για να σκάσουν ότι η χοληστερίνη μου είναι 120, δεν παίρνω κανενός είδος χαπάκια και το σάκχαρό μου είναι 9».

Από το στόχαστρό του δεν γλίτωσε ούτε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτήρισε «βόμβα στα θεμέλια της Βουλής».

«Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα, έχει παραβιάσει όλους τους κανονισμούς και όλους τους κανόνες. Μεροληπτεί κτηνωδώς υπέρ του κόμματος που την ανέδειξε, ξεχνάει ότι και άλλοι την ψήφισαν και ασκεί ένα βασανιστικό, με σαδιστικό τρόπο, έλεγχο πάνω στις πράξεις και στα λεγόμενά τους», είπε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό από την προεδρία της Βουλής».

«Εγώ ήμουν 32 χρόνια στη Βουλή και δεν θυμάμαι ο πρόεδρος της Βουλής να είπε ποτέ “καθίστε κάτω” στον αρχηγό κόμματος και να σχολιάζει κάθε ομιλητή. Έχει κανείς την εντύπωση ότι υπάρχει η κυρία Κωνσταντοπούλου κι όλοι οι άλλοι. Δεν είναι έτσι η Βουλή. Και η συνήθεια να προεδρεύει συνεχώς, τι είναι αυτό το πράγμα; Τα άλλα μέλη του προεδρείου δεν υπάρχουν;», αναρωτήθηκε.