​Δεν έχει τέλος η κόντρα του δημοσιογράφου του Βήματος, Β. Χιώτη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλο, μετά τις αποκαλύψεις του πρώτου, στο Βήμα της προηγούμενης Κυριακής, σύμφωνα με τις οποίες, ο υπουργός είχε υπογράψει εργολαβικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που επαναπροσλαμ��άνει το Δημόσιο, οι οποίοι είχαν απολυθεί ή βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα, με την αμοιβή για το δικηγορικό του γραφείο να ορίζεται στο 12%.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα Fm στην εκπομπή του σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι έχει στη διάθεσή του κι άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το 2012 ο κ. Κατρούγκαλος ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας και ταυτόχρονα δικηγόρος ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.

Ο κ. Χιώτης δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες και επιφυλάχτηκε για νέες αποκαλύψεις στην εφημερίδα την επόμενη Κυριακή με εκτενές ρεπορτάζ.

Εξηγώντας μάλιστα την αντίδρασή του, όταν χθες το πρωί ο κ. Κατρούγκαλος τον αποκ��λεσε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, «ελεεινό υποκείμενο» είπε ότι συγκρατήθηκε με δυσκολία για να μην εκραγεί την ώρα της εκπομπής.