​Με… παρατράγουδα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, καθώς �� κ.Γρηγοράκος, ενώ είχε εξουσιοδοτηθεί να συμμετάσχει από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η κα Κωνσταντοπούλου δεν τον περιελάμβανε στη λίστα των συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θεσμό επεισόδιο!

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος της Βουλής, ως είθισται ξεκίνησε να διαβάζει τα ονόματα των συμμετεχόντων (στην διάσκεψη κανονικά συμμετέχουν οι πρόεδροι των κομμάτων συνήθως όμως εξουσιοδοτούν άλλα πρόσωπα, όπως πχ τους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες των κομμάτων). Ενώ λοιπόν η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου διάβαζε τα ονόματα, δεν ανέφερε κανέναν από το ΠΑΣΟΚ, γεγονός που εκνεύρισε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος ήταν εξουσιοδοτημένος από την Χαριλάου Τρικούπη να εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του κόμματος Ε.Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εμφανώς ενοχλημένος, σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα, όπου διεξάγονταν η συνεδρίαση και επικοινώνησε με την Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να δει τι συμβαίνει. Το ΠΑΣΟΚ του έδωσε το σχετικό έγγραφο, που εξασφάλισε το star.gr, και το οποίο δείχνει ότι όντως το κόμμα είχε φροντίσει να ενημερώσει το προεδρείο της Βουλής για την συμμετοχή του κ.Γρηγοράκου και μάλιστα μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη της συνεδρίασης.

Μετά από αυ��ή την εξέλιξη, �� κ.Γρηγοράκος επέστρεψε στην Βουλή, και όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους πήγε στην κα Κωνσταντοπούλου έξαλλος με το έγγραφο στα χέρια.

«Της το κόλλησα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γρηγοράκος για το έγγραφο, με την κα Κωνσταντοπούλου να αφήνει, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε αιχμές εναντίον του.

«Ήσουν και παράνομος αντιπρόεδρος της Βουλής» του είπε, σύμφωνα με τον κ.Γρηγοράκο.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνεδρίαση ξεκινούσε στις 15:30 και το έγγραφο εστάλη από το ΠΑΣΟΚ στην κα Κωνσταντοπούλου στις 14:25

xarti-neo.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται απάντηση για το περιστατικό από το ΠΑΣΟΚ.

Διαψεύδει η Κωνσταντοπούλου

Η πρόεδρος της Βουλής από την πλευρά της διέψευσε την περιγραφή του κ.Γρηγοράκου.

«Είναι μια επιλογή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ να διαλέγεται μέσω ανακοινώσεων στον τύπο και να διαστρεβλώνει δηλώσεις. Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία» τόνισε η κα Κωνσταντοπούλου.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI