​Βίντεο-μήνυμα προς τον ελληνικό λαό και τον πρωθυπουργό στέλνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και τα σενάρια που θέλουν την Ελλάδα να επιστρέφει στην δραχμή.

Ο κ.Γεωργιάδης προειδοποιεί ότι με την δραχμή οι συντάξεις των 700 ευρώ θα γίνουν μέσα σε έξι μήνες συντάξεις των 100 ευρώ, καθώς η δραχμή θα είναι σαν το μπολιβάρ (νόμισμα της Βενεζουέλας) του «κομπανιέρο Μαδούρο του Αλέξη Τσίπρα».

Αναφερόμενος στον «μύθο» που λέει ότι αν πάμε στην δραχμή, τα χρέη των Ελλήνων σε δάνεια και κάρτες θα διαγραφούν, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι αυτό είναι τελείως λάθος.

«Όσο γίνεται η υποτίμηση, απλώς το χρέος θα αυξάνει. Εσύ που πήρες τα δάνεια σε ευρώ, θα τα χρω��τάς σε ευρώ. Δεν θα διαγραφεί το χρέος κανενός» εξήγησε .

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κ.Τσίπρα να αγαπήσει περισσότερο τους συναδέλφους του στην Ευρώπη και λιγότερο τον κομπανιέρο Μαδούρο. Να ευχηθούμε όλοι να μην επικρατήσει αυτός ο εθνικοσοσιαλιστικός λαϊκισμός που υπάρχει τις τελευταίες μέρες, με τα συλληλητήρια και τις βρισιές εναντίον της Ευρώπης, γιατί αυτά μόνο κακό κάνουν στην Ελλάδα και το μέλλον μας. Το μέλλον μας είναι στην ευρωζώνη» τόνισε

Ο βουλευτής της ΝΔ θυμάται και το βίντεο με τα τρενάκια στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει προεκλογικά, παραλληλίζοντας την Ελλάδα και την ΕΕ με δύο τρένα που έχουν πορεία σύγκρουσης σημειώνοντας ότι σήμερα την ίδια παρομοίωση χρησιμοποίησε μέσω γελοιογραφίας και η ισπανική εφημερίδα El Pais αν και παραδέχεται ότι τότε ο τρόπος που παρουσίασε την αλήθεια ήταν άγαρμπος. (Δείτε επάνω και το βίντεο με τα τρένα)

Ο ίδιος τόνισε ότι η επιστροφή στη δραχμή θα οδηγήσει για δεκαετίες την χώρα στην οικονομική εξαθλίωση που θα είναι ίδια με τη φτώχεια που ακολούθησε μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και προειδοποίησε ότι οι πιο φτωχοί θα... χάσουν ακόμα και τη ζωή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ