Καυγάς μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Θεοδωράκη ξέσπασε στη Βουλή.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ενοχλ��μένος από τη λέξη «ακροδεξιά» που χρησιμοποίησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του, είπε: «Μίλησε ο κ. Θεοδωράκης για την ΕΡΤ; Ποιοι τα έπαιρναν από την ΕΡΤ; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος και την βούλιαξε; Τη βούλιαξαν άνθρωποι της διαπλοκής σαν αυτόν που έπαιρναν 20άρια και 30άρια».
Ο κ. Θεοδωράκης, μετά το τέλος, της τοποθέτησης του κ. Καμμένου ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.
Πριν το λάβει, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε παρέμβαση: «Θα σας δώσω το λόγο, αλλά πότε προλάβατε να ακούσετε τι είπε ο κ. Καμμένος αφού δεν ήσαστε στην αίθουσα;».
«Και οι τοίχοι έχουν αυτιά» απάντησε εκ μέρους του κ. Θεοδωράκη ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός. «Μάλλον ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως τοίχος» απάντησε γελώντας η κα Κωνσταντοπούλου!
Ο κ. Θεοδωράκης ενοχλημένος ρώτησε την κα Κωνσταντοπούλου εάν τελείωσε «τα ευφυολογήματα και τα ανέκδοτα» και πρόσθεσε: «Θέλω να πω στον προηγούμενο ομιλητή ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε με τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν και ήταν υποχρεω��ένοι να δουλέψουν σε μεγάλα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή τη ζωή που χτίσαμε».
Ο κ. Καμμένος ζήτησε και πήρε εκ νέου το λόγο: «Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, αλλά 20.000 από την ΕΡΤ δεν έπαιρνε. Υπήρχαν εργαζόμενοι με 700 ευρώ που απολύθηκαν, ��ιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».