Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο Γιάννη Βαρουφάκη και τον πρόεδρο του κόμματος Δημιουργια Ξανά Θάνο Τζήμερο με αφορμή το Facebook.

«Ηλίθιο» αποκάλεσε συγκεκριμένα ο Θάνος Τζήμερος τον Υπουργό Οικονομικών για ένα post! Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα προφίλ με το όνομα του Γιάννη Βαρουφάκη ανέβηκε μια κοινοποίηση από ανάρτηση των «ανόνιμους» που παρουσιάζεται η Άγκελα Μέρκελ ως υποστηρίκτρια των ναζί. Ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά έσπευσε να σχολιάσει από τον λογαριασμό του στο facebook με σκληρά λόγια.

tzimeros varoyfakis fb.jpg


«Ετοιμάζεσαι να πας για την πιο σημ��ντική συνάντηση στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Τα μηνύματα είναι δυσοίωνα. Έχουν σημασία όλα: και τα επιχειρήματα και η σοβαρότητα που μπορείς να εκπέμψεις και οι προσωπικές συμπάθειες, η χημεία που λέμε. Κι αποφασίζεις 3 μέρες πριν τη μητέρα όλων των μαχών να ανεβάσεις στην προσωπική σου σελίδα αυτό. Πόσος ηλίθιος είσαι! Μα πόσο ηλίθιος! ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!» έγραψε.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε ότι δεν έχει λογαριασμό στο facebook και ο Θάνος Τζήμερος επανήλθε δριμύτερος γράφοντας ένα post μαμούθ με επικεφαλίδα: «ΓΙΑΝΗ, Ή ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ή ΨΕΥΤΗΣ – ΔΙΑΛΕΞΕ».

tzimeros fb gia varoufaki.jpg

Συνεχίζει μάλιστα και με τρίτο εκτενές post όπου καλεί τον Γιάννη Βαρουφάκη, αν όντως είναι ψεύτικος ο λογαριασμός, να το καταγγείλει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Την ίδια στιγμή ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον 14 διαφορετικές σελίδες για τον Γιάννη Βαρουφάκη -όπως έχει γράψει το star.gr - στο facebook λες και είναι κάποιος σταρ της ροκ.