​Γιάνης Βαρουφάκης και να μην σχολιαστεί ποικιλιτρόπως γίνεται; Δεν γίνεται!

v6.jpg
Μετά την επεισοδιακή του συνάντηση με τον Γερούν Ντάισελμπουμ, ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, συνάντησε τον Τζόρτζ Όσμπορν στο Λονδίνο, και το Twitter πήρε… «φωτιά».

2237201.jpg
Βλέπετε, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ έσκασε μύτη στη Ντάουνινγκ Στριτ με το γνωστό του στυλ και ύφος: ΧΩΡΙΣ γραβάτα, με μπλε ελεκτρίκ πουκάμισο, μαύρο παντελόνι με ασορτί σακάκι, και δερμάτινο παλτό, έχοντας τα χέρια στην τσέπη. Το όλο σύνολο, συνόδευε το χαρακτηριστικό μειδίαμα του Βαρο��φάκη, δίνοντας έναν αέρα άνεσης.

2237202.jpg
Όπως είναι λοιπόν φυσικό, οι χρήστες των social media βλέποντας τον δίπλα στον Βρετανό ομόλογό του ο οποίος ήταν και πολύ… clean cut, δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν την αντίθεση ανάμεσα στους δυο άντρες, με τα αρνητικά (αλλά και τα θετικά) σχόλια, να μην λείπουν.

Την αρχή έκανε ο Ντέιβιντ Μπάιερς, συντάκτης διεθνών στους «Times» του ��ονδίνου, ο οποίος ανέβασε φώτο των δυο Υπουργών Οικονομικών και έγραψε:

buyers.jpg

«Ο Όσμπορν συζητά με έναν τυχαίο μπαρόβιο στο δρόμο μετά από ξενύχτι. Ω, μια στιγμή, είναι ο Έλληνες υπουργός Οικονομικών».

Ακολούθησε ο Βρετανός οικονομολόγος Γουίλ Μάρτιν, ο οποίος έγραψε:

martin.jpg
«Ο Βαρουφάκης έδειχνε τόσο μη επαγγελματίας φτάνοντας στην Ντάουνιγκ Στριτ. Ασιδέρωτος, το πουκάμισο έξω από τον παντελόνι και ατημέλητο παλτό. Πως μπορεί κανείς να τον πάρει σοβαρά;».

Το τιτίβισμα αυτό δέχτηκε πολλές «επιθέσεις», με τον Μάρτιν να επανέρχεται λέγοντας:

«Να δέχεσαι επίθεση γιατί είπες πως κάποιος πρέπει να ντύνεται επαγγελματικά σε μια συνάντηση που μπορεί να βοηθήσει στο να απ��φασίστεί το οικονομικό μέλλον της χώρας».

Η βρετανική «Huffington Post», σχολίασε λέγοντας:

«Ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών δείχνει πολύ χαλαρός και άνετος για τα όσα συμβαίνουν».

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

Μια άλλη χρηστης, πόσταρε:

v4.jpg

«Ο Όσμπορν συναντά τον νέο Έλληνα ΥΠ��ΙΚ. Το πουκάμισο του Γιάνη Βαρουφάκη, πρέπει να είναι το πιο φωτεινό ρούχο σε αυτή την οδό».
bvb.jpg