​Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία με στελέχη του κόμματος, μετεκλογικά να καρφώνουν… «συντρόφους» τους για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Ένας από αυτούς ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πέταξε τα καρφιά του εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη.

Αφορμή οι δηλώσεις του δεύτερου ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και ότι θα απολύσει κόσμο από την επιχείρησή του.

Ο κ. Γιακουμάτος πάλι εμφανίστηκε θετικός στις προθέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα για επαναφορά του κατώτατου μισθού και της 13ης σύνταξης, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να βρεθούν πηγές χρηματοδότησης του ασφαλιστικού συστήματος, καθώ�� απαιτούνται 26 δισ. ευρώ ετησίως για τις συντάξεις.

«Εγώ θα σας πω την άποψή μου. Άκουσα τον κ. Στρατούλη και θα σας πω ότι πρέπει να είναι πολύ αφελής και μισερός αυτός που δεν θα ψηφίσει την αύξηση συντάξεων. Ό,τι δώσεις στον ηλικιωμένο είναι θεϊκό. Όχι ανθρώπινο, θεϊκό», είπε ο κ. Γιακουμάτος και σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη είπε με νόημα:

«Είμαι 25 χρόνια στη ΝΔ. Θα με εκφράσει ο χθεσινός»;