​«Φωτιές» στα ψηφοδέλτια του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ανάβει η Στέλλα Τσιούχα με τις πόζες και τις αναλογίες της .

stella16.jpg

Η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως δημοσιογράφος, αλλά σπούδασε νοσηλευτική, για αυτό αποφάσισε να παρέχει τις... πρώτες βοήθειες στην χώρα και στους άντρες ψηφοφόρους, που θα τις χρειαστούν όταν δουν τις φωτογραφίες της!

stella10.jpgstella11.jpgstella12.jpg

Η Στέλλα μπορεί να μην κρατάει μαχαίρι, επιδιώκει όμως να κρατήσει στα χέρια της... τις τύχες όλων μας, για αυτό και βάζει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές με το ΠΟΤΑΜΙ στο Νομό Πιερίας.

stella13.jpg

Ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο κόμμα είναι γιατί ,όπως είπε, της άρεσε που έβλεπε τον Σταύρο Θεοδωράκη «να γυρίζει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα με ένα σακίδιο», έτσι έγινε εθελόντρια στο Ποτάμι, και σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής.

stella14.jpgstella15.jpg

Η Στέλλα Τσιούχα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook λατρεύει το κόκκινο χρώμα, το οποίο προτιμά όχι μόνο για τις γόβες αλλά και για τα χείλη της.

stella2.jpgstella3.jpg


stella4.jpgstella8.jpgstella7.jpgriakia.jpg

Επίσης, φαίνεται πως έχει μια αδυναμία στα νερά του Θερμαϊκού, ενώ όταν δεν βρίσκει ποταμάκια, η ωραία Στέλλα δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε ρυάκια.

Ωστόσο για την ίδια η εξωτερική εμφάνιση, δεν έχει σημασία.

stella.jpg

«Επειδή τις τελευταίες μέρες κάποιοι θέλουν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπο μου με κριτικές σεξιστικού τύπου παρωχημένων εποχών, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους. Εγώ θα ��ταθώ στην ουσία. Δεν αγγίζουν αυτού του είδους οι αναφορές τον λαό, αλλά η κατάντια της Χώρας μας που μόνο εγώ δεν την έχω οδηγήσει εδώ... είμαστε νέοι με ψυχή και αγάπη γι αυτόν τον τόπο δεν έχουμε λιμουζίνες και off shore εταιρείες, αλλά αγωνιζόμαστε για να φέρουμε τον αέρα της αλλαγής, για μια δίκαιη κοινωνία.. Να καταργήσουμε την Αναξιοκρατία την Αναποτελεσματικότητα και την Ανομία ....Ας σκεφτούμε πως θα σπουδάσουν αύριο τα παιδιά μας και πως θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς!! Αυτά απασχολούν την κοινωνία μας.... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας» σχολίασε η Στέλλα στο Facebook, όταν είδε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να στέκονται στην εμφάνιση και όχι στις προθέσεις της .