​Με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη εκφράζει την έντονη αντίδρασή της στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη επισημαίνει, ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ���, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρβανίτης με αφορμή δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L' Express που έγραψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς «χρησιμοποίησε την τραγωδία που συνέβη στην Γαλλία για να επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ» και πως: «είναι δύσ��ολο να σε υποστηρίζουν μ@@@κ@ς για το θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο περιοδικό Charlie Hebdo», είπε στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης: «είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...».