Με παράπονο και… καρφάκια ανακοίνωσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος, ότι παρά την αρχική του επιθυμία να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και τις φήμες που τον ήθελαν ως πιθανό υποψήφιο στις Κυκλάδες ή στο Επικρατείας, τελικά δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου.

«Είχα δηλώσει, στις παραμονές των Ευρωεκλογών, ότι όταν θα προκηρύσσονταν εθνικές εκλογές, θα ήθελα να παραιτηθώ από το Ευρωκοινοβούλιο, για να είμαι και πάλι υποψήφιος. Η πραγματικότητα, όμως, με υποχρεώ��ει να τροποποιήσω την επιθυμία μου, με την πεποίθηση ότι, παραμένοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορώ να βοηθήσω πιο ουσιαστικά την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας ότι θα παραμείνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να αγωνιστεί για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

«Καλώ τους Έλληνες ψηφοφόρους να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας όλους εκείνους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό του λαού και της χώρας μας, για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής και να ανοίξουν το δρόμο στη λαϊκή κυριαρχία» πρόσθεσε.

Η τελευταία πρόταση του κ.Γλέζου μοιάζει με «καρφί» για τους ανεξάρτητους βουλευτές Παραστατίδη και Βουδούρη, οι οποίοι είχαν εμμέσως αποκαλέσει αργ��ρώνητους όσους βουλευτές είχαν ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Τότε, ο κ. Γλέζος επιτέθηκε στους κυρίους Βουδούρη και Παραστατίδη, τους οποίους κατηγόρησε ότι προσβάλουν χωρίς στοιχεία συναδέλφους για ιδιοτελείς λόγους και προκειμένου να είναι εκ νέου βουλευτές μεταπηδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο κ. Γλέζος είχε ζητήσει δημοσίως από τον Αλέξη Τσίπρα να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους δύο βουλευτές, πράγμα που τελικά δεν έγινε, αφού οι κκ Βουδούρης και Παραστατίδης θα είναι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ.