​Άκουσες κι εσύ ότι η Ελένη Μενεγάκη θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ΚΚΕ κι έμεινες με το στόμα ανοιχτό;

Ηρέμησε καλέ, αφού σου είπε το star.gr, ότι το Λενιώ δεν πρόκειται να σηκώσει την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο και πως υπάρχει και άλλη Ελένη Μενεγάκη που αγωνιά για την λαϊκή κυριαρχία και την ισοπέδωση του καπιταλισμού.

Κι αν περιμένεις να δεις καμιά ξανθιά, γαλανομάτα, τότε θα περιμένεις πολύ. Διότι όπως φαίνεται και από φωτογραφία της υποψήφιας του ΚΚΕ που δημοσίευσε η εκπομπή «Τα Λέμε», οι δύο κυρίες μόνο το όνομα έχουν κοινό και πέραν αυτού τίποτε άλλο.

Όπως έγραψε και το star.gr, η σύντροφος του Δ. Κουτσούμπα είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος, γνωστή για τους συνδικαλιστικούς της αγώνες και όχι για την προσωπική της ζωή και την καθημερινή την παρουσία στην tv, όπως η συνονόματή της.

Πρόκειται δηλαδή για ένα κορίτσι του λαού, που αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη των εκλογών, ζητώντας την στήριξη των ψηφοφόρων στην Β΄ Αθήνας. Τώρα αν αυτή η συνωνυμία της κάνει καλό ουδείς γνωρίζει. Αυτό θα το δείξει η… κάλπη.