Σκληρή επίθεση κατά της Άντζελας Γκερέκου εξαπέλυσε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της.

Οι νέοι της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν πως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τίμησαν την κα Γκερέκου επί χρόνια (2004-2012) και πως η ηγεσία του κόμματος την τοποθέτησε δύο φορές στη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού (2009 και 2014) και γλαφυρά υπενθυμίζουν πως 3 ημέρες πριν τη «μεταγραφή» στη ΝΔ «διαβεβαίωνε δημόσια τους πολίτες της Κέρκυρας και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι θα δώσει τη μάχη των εκλογών από τις γραμμές του».

«Η αλλαγή της στάσης της μέσα σε λίγες ώρες αποδεικνύει ότι μπροστά στο στόχο της προσωπικής της πολιτικής επιβίωσης και της εξασφάλισης μιας βουλευτικής έδρας, δεν δίστασε να εμπαίξει τους πολίτες της Κέρκυρας, τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης» αναφέρει η νεολαία ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως οι δηλώσεις της υφυπουργού Πολιτισμού για καινούργια αρχή που είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή «μόνο οργή και θυμηδία προκαλούν».

Η ανακοίνωση στρέφεται και κατά του Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την κίνηση να τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος και τυποστηρίζοντας ότι η ΝΔ επιβραβεύει την πολιτική αχαριστία «προς άγραν ψήφων».

«Σε αυτές τις εκλογές όλοι κρινόμαστε. Ο ελληνικός λαός οφείλει να σταθμίσει πολιτικές επιλογές και συμπεριφορές και να ενισχύσει τις δυνάμεις εκείνες που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια σήκωσαν βάρος δυσανάλογο των ευθυνών τους, για να βγει η χώρα μας από την κρίση. Προφανώς, περιφερόμενοι πολιτικοί τυχοδιώκτες δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Παράταξη» καταλήγει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ.