Ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με δήλωσή του.

«Ο Γιώργος Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Φλωρίδης έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ και στενή επαφή με την κοινωνική βάση της παράταξης.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος τονίζει με νόημα ότι ο πρώην υπουργός «είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του, όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί, πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011».

«Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες» καταλήγει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος επισημαίνει ότι με τον κ. Φλωρίδη έχουν πορευτεί μαζί σε πολλές κρίσιμες φάσεις από τα φοιτητικά τους χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης.