Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε για τα Θεοφάνεια ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι τη�� Αλεξανδρούπολης.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι η Θεία Φώτιση να έρθει στον ελληνικό λαό για τη ενότητα του έθνους. Θέλω σήμερα που είναι ο Αγιασμός των Υδάτων να σκεφτούμε ακόμα και τους Έλληνες ναυτικούς, αυτούς που ταξιδεύουν μακριά από την πατρίδα μας, τους ανθρώπους που έκαναν την εμπορική ναυτιλία μεγάλη, όπως επίσης και το προσωπικό, τους άντρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος» δήλωσε μετά την τελετή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, από την άλλη, παρέστη στον αγιασμό των υδάτων στη Λιβαδειά.

Αφού ευχήθηκε σε όσους γιορτάζουν δήλωσε: «Η καλύτερη ευχή για το λαό μας είναι, πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμη περισσότερο αυτοί, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά κι αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους, ο λαός μας να οργανωθεί, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα, να αναπτύξει την πάλη του, τη συμμαχία του, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές».