​Σκηνές ντροπής επικράτησαν νωρίτερα στην Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

xamos9.jpg

Σχεδόν όλοι οι χρυσαυγίτες βουλευτές, μόλις τελείωσε η ψηφοφορία, έχοντας τους αντίχειρες προς τα κάτω, επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σαμαρά και της κυβέρνησης: «Είστε ξεφτίλες, είστε πεθαμένοι. Ο Σαμαράς στη φυλακή… Σας περιμένουμε στη φυλακή. Θα έρθετε μαζί μας».

xamoxs8.jpg

Στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Λαγός επιτέθηκε στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, λέγοντας «Μπούκουρα που είσαι; Είστε πεθαμένοι», ενώ ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος έστρεψε τα βέλη του κατά το�� διευθυντή της Ασφάλειας, διότι επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπούνε μέσα και να τους συνοδεύσουν προς τα έξω .

xamos7.jpgxamos6.jpg

Με τον Στάθη Μπούκουρα "τα έβαλε" και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσή�� Αυγής Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν δίστασε εκτός από βρισιές να εκτοξεύσει εναντίον του ακόμη και φτυσιές!!!

Λίγο αργότερα, και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ν.Μίχος, προσ��άθησε να κατευθυνθεί προς το μέρος του κ.Δένδια, τον εμπόδισε όμως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

xamos5.jpg

xamos4.jpg

BINTEO mega

ΦΩΤΟ EUROKINISSI