​Χαμό προκάλεσε το γαλάζιο παλτό της Ραχήλ Μακρή, αποτελώντας αφορμή να συγκρουστεί για ακόμα μια φορά, ο Πέτρος Τατσόπουλος με την ανεξάρτητη βουλευτή.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, αίσθηση προκάλεσαν οι φώτο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από τα παρασκήνια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός «μυρίζουν» το γαλάζιο παλτό της Ραχήλ Μακρή, και γελάνε κάνοντας διάφορα αστειάκια μεταξύ τους.

181214143412_2479.jpg
Τα εν λόγω στιγμιότυπα, έγιναν αντικείμενο δριμείας κριτικής από την «Αυγή», η οποία κατηγόρησε Ψαριανό-Τατσόπουλο για «χυδαία σεξιστική συμπεριφορά», αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως αυτό «καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης" όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!!Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...» έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

181214143413_3134.jpg

ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ» Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την παραπάνω κριτική της «Αυγής», βγήκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, και ανεβάζοντας σχετικό link, σχολίασε με τους διαδικτυακούς του φίλους το δημοσίευμα, λέγοντας:

«Δεν το πιστεύω ότι γράφτηκε στην Αυγή αυτό το σχόλιο. Ειλικρινά. Αρνούμαι να το πιστέψω. Στη Χρυσή Αυγή, ίσως. Στην Αυγή ποτέ. Που θα πάει; Εφιάλτης είναι και θα ξυπνήσω».

tatso1.jpg
tasto2.jpg
tatso3.jpg

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις φώτο είπε:

«Όποιος δεν ξέρει πως και γιατί, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Oύτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό».

181214143413_3758.jpg
Για να καταλήξει λέγοντας πως «μπορεί κανείς να διαπιστώσει εύκολα στο video της ψηφοφορίας, που άρχισε λίγο κατόπιν, ότι ο Ψαριανός κάθεται ακριβώς δίπλα μου αφού σηκώσαμε το κωλοπαλτό. Εάν προσέξεις επίσης, στην άκρη μιας από τις φωτογραφίες του “Ποντικιού”, η Ραχήλ μισοφαίνεται να κάθεται δίπλα στον Νταβρή να μας κοιτάζει και να γελάει. Συμμετέχει ΠΛΗΡΩΣ στο καλαμπούρι. Τι μαλακίες λέει σήμερα, δεν με ενδιαφέρει. Αρκετά. Αρκετά όμως! Λίγη ντροπή ρε παιδιά. Ούτε οι θεούσες των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων δεν αντιδρούν έτσι».

181214143414_4367.jpg

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ… «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ:

«Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό… Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο τους» φέρεται να είπε η ανεξάρτητη βουλευτής σύμφωνα με το enikos.
181214143415_5053.jpg