​Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά την αφιέρωση του πως «όταν γυρίσω θα σας γ@μ@σ@» μέσω Facebook, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή και εκτίμησε ότι η χώρα θα οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.

«Δεν πρόκειται να εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας. Όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν Συμπιλίδηδες. Τελειώσανε. Πάμε σε εκλογές» είπε χαρακτηριστικά βγαίνοντας από το γραφείο των εισαγγελέων που διερευνούν τις καταγγελίες του για την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας (CDS).

«Μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS. Ο εισαγγελέας κ. Κορέας έχει παραδώσει την υπόθεση σε νέους εισαγγελείς. Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ» είπε λίγο πριν μπει στο γραφείο τω�� εισαγγελέων για να καταθέσει.