​«Ο λαός θα βγει χαμένος αν μείνει απλός θεατής των εξελίξεων».Αυτό επεσήμανε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος με φορείς από τον χώρο του αθλητισμού.

«Οι εξελίξεις απαιτούν την άμεση λαϊκή παρέμβαση. Για να αποκρουστούν τα όποια αντιλαϊκά μέτρα, για να μην εγκλωβιστεί ο λαός ανάμεσα στους παλιούς και νέους "σωτήρες". Αν ο λαός μείνει θεατής απλός, όσων θα ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια του τις επόμενες μέρες, στο τέλος αυτός είναι που θα βγει χαμένος», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουτσούμπας.

Μόνη λύση όπως λέει για τις μέρες που έρχονται είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ. Ο κ.Κουτσούμπας αφήνει αιχμές και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάζει.

«Με καθαρή ματιά μπορούμε να διαβάσουμε τις εξελίξεις και τις κινήσεις που κάνουν οι δύο πόλοι που ανταγωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία της διαχείρισης των επιλογών της Κομισιόν, της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, των μονοπωλιακών ομίλων. Η καλύτερη λύση για τις μέρες που έρχονται είναι να δυναμώνει το κίνημα, να κάνει βήματα η λαϊκή συμμαχία, να γίνει πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ», κατέληξε.