​Να γίνει δεκτό το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, που είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή και να αποφυλακιστεί με όρους ζητεί η εισαγγελέας Σ.Στεφανάτου, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την παραπομπή ή όχι σε δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε για τον Ευστάθιο Μπούκουρα, ότι μπορεί να αποφυλακιστεί με όρους και συγκεκριμένα με καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην θετική κρίση της εισαγγελέως είναι η αποστασιοποίησή του από την Χρυσή Αυγή. Να σημειωθεί ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Κορινθίας είναι- σύμφωνα με δημοσιεύματα- από τους βουλευτές που ταλαντεύονται ως προς την ψήφο τους στην εκλογή προέδρου δημοκρατίας και φέρεται, κατά κάποια ρεπορτάζ, να κλίνει προς την κατεύθυνση της θετικής ψήφου.

Αντίθετα η εισαγγελέας προτείνει την παράταση της προσωρινής κράτησης του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Γιώργου Γερμενή, απορρίπτοντας το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.