Μαντήλια, τσικουδιές και… μαντινάδες για τα μάτια του Γκλέτσου (ΦΩΤΟ)

Θερμά υποδέχτηκαν οι Κρητικοί την "Τελεία"

​Από τα Ανώγεια της Κρήτης πήρε το "βάπτισμα του πυρός" η "Τελεία", το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Κρήτη, μαζί με συνεργάτες του, για να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξής του νέου κόμματος.

anogeia4.jpg

Η επιλογή του να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της "Τελείας" στα Ανώγεια ως επικεφαλής του κόμματος, ήταν όπως είπε ο ίδιος, καθαρά συμβολική, επισημαίνοντας την ιστορική σημασία του τόπου για την Κρήτη.

anogeia7.jpg

ploio.jpg

Ο Απόστολος Γκλέτσος ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής μαζί με τον συνιδρυτή της «Τελείας» Βάιο Γκανή, την Αθανασία Ζωβοΐλη, η οποία θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές αλλά και άλλους συνεργάτες.

anogeia3.jpg

Και οι Κρητικοί όμως τον υποδέχτηκαν μεγαλοπρεπώς με άφθονη ρακί και μαντινάδες.

Φορώντας ένα κρητικό μαντήλι, ο δήμαρχος Στυλίδας παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Δημαρχείο Ανωγείων.

anogeia.jpg

«Πρέπει να μπει τελεία σε ότι κακό έχει συμβεί στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά…Η "Τελεία" δεν χαρακτηρίζεται ούτε αριστερό, ούτε "δεξιό ούτε και κεντρώο" κόμμα» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Γκλέτσος.

anogeia5.jpg

Οι Κρητικοί "αφιέρωσαν" στον κ.Γκλέτσο ... στιχάκια με πολιτικά υπονοούμενα όπως «Όποιος στα Ανώγεια έρχεται, θα πρέπει να θυμάται, πως με την παρουσία του τιμάει και τιμάται», ενώ αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου κόμματος, ακολούθησε γλέντι με ρακί,κρητική λύρα και πολύ κους κους .

anogeia6.jpg
Εν τω μεταξύ, χθες Κυριακή ο κ.Γκλέτσος βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματός του σε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στο οποίο ήταν η μητέρα του και η κόρη του μαζί με την πρώην γυναίκα του .

ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Lamia report, cretapost

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top