Στον εισαγγελέα αυτοβούλως, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση του «κουμπαρά», προσήλθαν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι τον Σούκουρα τον είδε μια φορά.

Όπως ανέφερε, ο κ. Σούκουρας του έστειλε στις 21/8 ένα μήνυμα στο facebook, όπου κατηγορούσε την κυβέρνηση για θέματα συντάξεων Βορειοηπειρωτών αλλά και για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως μέσω της γραμματέως του κλείστηκε ένα ραντεβού και λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν στο γραφείο του. Η συνάντηση κράτησε δέκα λεπτά, όπου ο Σούκουρας του επανέλαβε όσα είχε πει στο facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά καιρούς και για περίπου ένα μήνα, ο Σούκουρας του έστελνε μηνύματα στο facebook. Σε ένα, μάλιστα, του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης γράφοντας «πηγαίνετε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ». Το όνομα του το άκουσε ξανά από τον Πάνο Καμμένο και τους δημοσιογράφους.

«Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από Καμμένο και Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμία εμπλοκή» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μετά την κατάθεσή του.

«Η γνωριμία μου με τον Σούκουρα ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Καμμένου, ώστε αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για ΠΤΔ να έχουν τη ρετσινιά» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι απαράδεκτη εμπλοκή του ονόματος μου. Πρόκειται για άθλια υπόθεση. Ο Σούκουρας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Νότης Μηταράκης απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν ΠτΔ.

«Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκ. ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» εκτίμησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.