​Ουδεμία σχέση με το… «έγκλημα», δεν έχει σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Γ. Σούκουρας, ο άνθρωπος, τον οποίο κατονόμασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, ως το στέλεχος της ΝΔ που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τη βουλευτή του κόμματός του, Σ. Ξουλίδου.

«Δεν πρότεινα ποτέ στην κα Ξουλίδου να τη δωροδοκήσω. Εξέφρασα προσωπικές μου απόψεις. Αυτά που λένε ότι τα έχω βγάλει στον τοίχο μου στο Facebook δημόσια είναι μ@λ@κίες. Είναι προσωπικά μηνύματα. Δεν της πρότεινα ποτέ χρήματα», είπε ο κ. Σούκουρας, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος, δίχως σύνταξη, δίχως ασφαλιστική κάλυψη», είπε και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Παναγιώτη Μελά, τον οποίο ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση χωρίς να φταίει.

«Ήταν λάθος μου και ζήτησα ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κ. Μελά. Εγώ ερώτηση έκανα στην κα Ξουλίδου και αντί για ερωτηματικό, έβαλα τελεία», είπε.

Περιέγραψε μάλιστα και το πώς προέκυψαν αυτά τα μηνύματα λέγοντας:

«Κάποια στιγμή ανταλλάζαμε μηνύματα για τη Νέα Δημοκρατία και της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί το θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Της είπα μάλιστα ότι θα προσεγγιστούν και βουλευτές και με ρώτησε “πώς χρηματοδοτώντας τους” και της είπα “δεν ξέρω”».

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από τη Νέα Δημοκρατία και ότι έχει επισκεφτεί εκτός από το γραφείο της κας Ξουλίδου και γραφεία άλλων πολιτικών με στόχο να καταφέρει να βγάλει βιβλιάριο ασθενείας, μιας και είναι ανασφάλιστος.

«Τι δουλειά έχω εγώ με τη Νέα Δημοκρατία; Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Λεβέντη. Εγώ δεν έχω να φάω. Δεν έχω ούτε σύνταξη, ούτε τίποτα. Ζούμε με την οικογένειά μου με 170 ευρώ τον μήνα. Γι’ αυτό προσπαθώ να βγάλω το βιβλιάριο και γι’ αυτό πήγα στο γραφείο της κας Ξουλίδου και ας λέει ότι δεν πήγα», είπε.