​Στον εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σ. Ξουλίδου σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε το βράδυ της Τρίτης στο Blue Sky, ότι στέλεχος της ΝΔ αποπειράθηκε να την χρηματίσει για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, μηνύματα που της είχε στείλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Facebook και που κα��ά την ίδια επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της.

Μάλιστα, η κα Ξουλίδου, θα καταθέσει τα μηνύματα αυτά στον εισαγγελέα, ο οποίος ανοίγει και πάλι το φάκελο ερευνών για παρασκηνιακές κινήσεις με στόχο τη δωροδοκία βουλευτών, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να χρηματίσει την κα. Ξουλίδου είναι συνεργάτης του υφυπουργού Ανάπτυξης, Δ. Μηταράκη.

«Εγώ είπα το όνομα του ανθρώπου αυτού γιατί πρέπει να παρέμβει η Δικαιοσύνη αμέσως», είπε ο κ. Καμμένος, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο για τους… κουμπαράδες, του είχε αποκαλύψει ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, όμως δεν αποκάλυψε το όνομα της κας Ξουλίδου γιατί η ίδια δεν ήταν ακόμα έτοιμη να καταθέσει.

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι συνεργάτης του Δ. Μηταράκη και του Α. Γεωργιάδη.

«Ο κ. Παπαμιμίκος βγήκε και ��ίπε ότι δεν γνωρίζει τον κύριο αυτό και ότι δεν είναι καν μέλος της ΝΔ. Εγώ σας λέω ότι τον ξέρουν πολύ καλά και αν θέλει ο κ. Παπαμιμίκος να πάρει τηλέφωνο τον κ. Μηταράκη και τον κ. Γεωργιάδη. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα προσκομίσουμε στη Δικαιοσύνη, ότι έχουν άμεση σχέση με τον άνθρωπο αυτό και ήταν από τους πρώτους στις εκδηλώσεις του κ. Μηταράκη και συνεργάτης του», είπε.

Αμέσως στην εκπομπή παρενέβη ο υφυπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον άνθρωπο που κατά την κα Ξουλίδου, αποπειράθηκε να την χρηματίσει.

«Ο κ. Καμμένος έχει μια παθολογική εμμονή μαζί μου εδώ και καιρό και έχει αναφερθεί στο όνομά μου σε αρκετές περιπτώσεις. Τον συγκεκριμένο κύριο εγώ δεν τον γνωρίζω, δεν είναι συνεργάτης μου, υπάρχουν σε ΦΕΚ όλα τα ονόματα των συνεργατών μου. Από ότι μου είπαν από το γραφείο μου είναι ένας από τους χιλιάδες ακολούθους μου στο Facebook και στο Twitter και το 2012 μου είχε στείλει ένα μήνυμα για να μου δώσει συγχαρητήρια για τις εκλ��γές», είπε ο κ. Μηταράκης και προειδοποίησε ότι θα προσφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο, αν ο κ. Καμμένος δεν ξεκαθαρίσει τι εννοούσε.