​Αιχμές εναντίον των Α. Γεωργιάδη, Θ. Πλεύρη και Μ. Βορίδη άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφορικά με το σκάνδαλο των εξοπλιστικών στο οποίο εμπλέκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν ξέρω για τον ίδιο τον κ. Καρατζαφέρη αν υπήρχαν ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά, όμως οφείλω να πω, ότι στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, ο κ. Βορίδης, ο κ. Πλεύρης, ο κ. Γεωργιάδης, έχουν κάνει επανειλημμένα ερωτήσεις, έχουν ασκήσει επανειλημμένα πιέσεις. Πίεζαν και τον Σ. Σπηλιοτόπουλο και τον Β. Μεϊμ��ράκη να παραλάβουν τα υποβρύχια. Με ερωτήσεις, με παρεμβάσεις στο υπουργείο, με πιέσεις, τις οποίες κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Εγώ πάλευα για τα υποβρύχια από το 2000. Από το 1998 κατέθετα ερωτήσεις για το σκάνδαλο που χτιζόταν και τότε η ομάδα του κ. Καρατζαφέρη που σήμερα βρίσκεται στην ΝΔ, δίπλα από τον κ. Σαμαρά, είναι αυτή που πίεζε για τα υποβρύχια».

Ο πρόεδρος τον ΑΝΕΛ τόνισε ότι το θέμα των υποβρυχίων έχει να κάνει με ένα τεράστιο σκάνδαλο που έχουν δοθεί μίζες και κάλεσε τον Γ. Καρατζαφέρη αν έχει κάτι να πει, να το πει στους συνεταίρους του, τον Α. Σαμαρά και τον Ε. Βενιζέλο.

«Από εδώ και πέρα αυτός ο οχετός πρέπει να ανοίξει. Αυτό το νταβατζιλίκι να απειλεί ο ένας τον ��λλο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Να ανοίξουν τα πάντα και να γίνει έλεγχος στα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών, των στελεχών και των στρατιωτικών που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση», τόνισε.

Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές και για παράνομη χρηματοδότηση του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι είχαν βγει και τότε κουμπαράδες για να αποδυναμωθεί η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής, ενώ αναφερόμενος στον Γ. Καρατζαφέρη είπε:

«Εγώ δεν χτυπάω άνθρωπο που είναι πεσμένος κάτω και ιδίως τον Καρατζαφέρη που αυτή τη στιγμή τον χτυπούν οι πάντες. Εγώ τον χτύπησα όταν ήμουν όρθιος κι εγώ κι αυτός. Αυτή τη στιγμή όμως οφείλουν να ανοίξουν τα στόματα και να πουν όλοι την αλήθεια».