​Σε λίγα λεπτά από τώρα και πιο συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι κκ Παπανδρέου και Βενιζέλος θα καθίσουν μετά από καιρό και πάλι στο ίδιο τραπέζι.

Η συνάντηση θα γίνει μετά από επιθυμία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ να συναντήσει τους πρώην πρωθυπουργούς Παπανδρέου και Σημίτη.

Έτσι σήμερα o κ.Βενιζέλος θα βρεθεί με τον κ.Παπανδρέου, ενώ αύριο όπως γράψαμε και χθες στο star.gr θα δει τον Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Βενιζέλος θα ενημερώσει τους δύο προκατόχους του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την εν γένει πορεία της χώρας, την οικονομία, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την επόμενη μέρα του μνημονίου, αλλά και για τη φάση στην οποία βρίσκονται τα εθνικά θέματα.

Θα συζητήσουν επίσης για τα θέματα του Κινήματος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, την πορεία προς τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και το ιδρυτικό της συνέδριο, καθώς και για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.