Μία μεγάλη περιπέτεια υγείας που την έφερε μία ανάσα από το θάνατο, έζησε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή και μητέρα δύο παιδιών.

Η ανεξάρτητη βουλευτής έδωσε τιτάνια μάχη για τη ζωή της, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.

Η ίδια επέλεξε να αποκρύψει από τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και από μέλη του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντός της, το γεγονός ότι έπρεπε να καθίσει τελικά σε χειρουργικό τραπέζι.

Το πρόβλημά της διαγνώστηκε πριν από περίπου έναν μήνα και μάλιστα η υγεία της είχε επιδεινωθεί τόσο που όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες γιατροί που την εξέτασαν της έδειξαν ως μονόδρομο το χειρουργείο στο εξωτερικό. «Η ζωή σας κρέμεται από μία κλωστή» ήταν τα ακριβή λόγια τους που σόκαραν τη βουλευτή, η οποία έμαθε επιπλέον ότι η θνησιμότητα στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι 50-50…

Η κα Μακρή δεν ήθελε να φύγει στο εξωτερικό και κατέφυγε στον γυναικολόγο-μαιευτήρα κ. Σταματίου, ο οποίος είναι προσωπικός γιατρός και της Ελένης Μενεγάκη. Η εισαγωγή της έγινε αμέσως, με την επέμβαση να κρατά αρκετές ώρες. Έξω, γεμάτοι αγωνία, περίμεναν ο σύζυγός της και οι γονείς που της στάθηκαν από την πρώτη στιγμή αλλά και συνεργάτες από το πολιτικό της γραφείο.

Η ιστορία είχε happy end και η επέμβαση στην ανεξάρτητη βουλευτή έγινε με απόλυτη επιτυχία. Πολύ γρήγορα, μάλιστα, επέστρεψε και στα καθήκοντά της, αφήνοντας οριστικά πίσω τον εφιάλτη…