​Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γ. Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη μέσα στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Όπως έγραψε και το star.gr νωρίτερα, οι δύο πολιτικοί είχαν μια σκληρή αντιπαράθεση με φόντο μια συζήτηση για τον υποσιτισμό του παιδιού.

Η κα Κανέλλη κατέθεσε ερώτηση για τα υποσιτισμένα παιδιά στα ελληνικά σχολεία, και όταν άκουσε τον υφυπουργό να της παραθέτει τα προγράμματα του υπουργείου για τη σημασία του φρούτου στην διατροφή των παιδιών του είπε:

«Μου θυμίζετε την Μαρία Αντουανέτα. Πεινάνε τα παιδιά, δώστε τους ένα φρούτο».

Τα αίματα άναψαν και τελικά ο καυγάς κατέληξε με τον Γ. Στύλιο να λέει στην βουλευτή του ΚΚΕ:

«Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη. Θέλετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα με κάνετε Κασιδιάρη».

Για την απόφαση του πρωθυπουργού ενημερώθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, η οποία δήλωσε:

«Η κυβέρνηση ευτυχώς έπραξε το αυτονόητο».

Έντονες αντιδράσεις στα social media για τα όσα είπε ο Γ. Στύλιος

Την ίδια ώρα την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας ζητούν μέσα από τα social media και αρκετοί χρήστες του διαδικτύου, αντιδρώντας έντονα στην επίθεση που εξαπέλυσε στη Λιάνα Κανέλλη.

«Ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος πρέπει να αποπεμφθεί από την ΚΟ της ΝΔ και να φύγει από την κυβέρνηση ΑΜΕΣΑ. Όχι αύριο: άμεσα, σήμερα», γράφει ένας χρήστης.

«Ο δημοκράτης Στύλιο��, υπουργός μιας απόλυτα φασιστικής κυβέρνησης απάντησε στην Κανέλλη, ότι της χρειάζεται Κασιδιάρης, μάλιστα…», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ ένας ακόμα χρήστης του Twitter, έγραψε:

«Υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος: από την απόλυτη αφάνεια, θεώρησε σκόπιμο να δηλώσει την ύπαρξή του με αθλιότητες. Υπόδειγμα Παιδείας και Αγωγής».