​Ένας πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου για συσπείρωση και ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του να συμπορευτεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πρόκειται για τον Θανάση Γιαννόπουλο, ο οποίος τον Μάρτιο του 2014 αποχώρησε από τη ΝΔ με βολές κατά του Α.Σαμαρά, επειδή ο τελευταίος αποφάσισε η ΝΔ να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κ.Μπακογιάννη για Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας και όχι την δική του.

giannopoulos.png

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ με δήλωσή του καλωσόρισε τον Θανάση Γιαννόπουλο στους ΑΝΕΛ «που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός μεγάλου δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου», τονίζοντας ότι ο πρώην γαλάζιος υφυπουργός «με την εμπειρία του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την εγγύηση για το αύριο. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτή την ξένη κατοχή».

«Είναι μια πολύ καλή στιγμή που βρισκόμαστε και πάλι μαζί. Με τον Πάνο Καμμένο μας συνδέει φιλία ετών. Βγήκαμε στις εκλογές του 1993, πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, αποστολές, κοινοβουλευτικές επιτροπές. Να λοιπόν, που σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη» είπε από την πλευρά του ο κ.Γιαννόπουλος, εκτιμώντας πως και άλλοι συνάδελφοι θα ανταποκριθούν στο πατριωτικό κάλεσμα, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει.

Όπως τόνισε ο κ.Γιαννόπουλος, είναι ανάγκη «αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας».