Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο ανάπτυξης.

Ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τους συνεργάτες του στο υπουργείο και ανέλυσε τις δράσεις που ολοκληρώθηκαν στην τετράμηνη θητεία με αποκορύφωμα την τροπολογία για τα «κόκκινα δάνεια». Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, πρόκειται για «τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση που έγινε ποτέ σε ιδιωτικό χρέος».
2180577.jpg
Ο Κώστας Σκρέκας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας πως μέλημά του είναι «η αξιοποίηση του κάθε ευρώ».

Παρέλαβε από τον… Α/ΓΕΕΘΑ ο Νίκος Δένδιας!

Ο κ. Δένδιας παρέλαβε το νέο του χαρτοφυλάκιο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ωστόσο είχαμε το παράδοξο να μην παραλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από τον απερχόμενο υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος από την 1η Νοεμβρίου έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Επιτρόπου, αλλά από τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο που συνόδευε τον κ. Δένδια.
2180664.jpg
Ο κ. Δένδιας έστειλε δύο μηνύματα: το ένα προς την Τουρκία τονίζοντας ότι στο ένα χέρι κρατάμε κλάδο ελιάς αλλά στο άλλο χέρι ένα ξίφος δικαίου και το άλλο προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία άντεξαν στην κρίση και διατήρησαν το αξιόμαχο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν να καλύψουν τις θυσίες που έχουν γίνει.