​Στον εισαγγελέα κατέθεσε η κυβερνη��ική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη, στο πλαίσιο της έρευνας για τον χρηματισμό βουλευτών, ώστε να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας, στην εκπομπή του Star, Live U, η κα. Βούλτεψη δήλωσε ότι ο εισαγγελέας την κάλεσε με τον θεσμικό της ρόλο.

"Προφανώς επειδή υπήρξαν όλες αυτές οι καταγγελίες και κατηγορίες, ο εισαγγελέας κάνει μια έρευνα και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα σώσει τελικά το κύρος της δημοκρατίας. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για τέτοιου είδους ανυπόστατες κατηγορίες. Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι έχει ένα συγκεκριμένο έργο, το οποίο θα αναδειχθεί στο τέλος της ημέρας και γι' αυτό το λόγο θα βρεθούν 180 και πάνω βουλευτές για να συνεχίσει την πορεία της και να φτάσουμε έως το τέλος της θητείας".

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: "Όσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χωρας προσφέρουν ηθική νομιμποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Όλο αυτό γινεται για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους".

Σήμερα έχει προγραμματιστεί να καταθέσει και ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, ενώ για την ερχομένη εβδομάδα έχει κληθεί και ο επιχειρηματίας Σ. Κόκκαλης, οι οποίοι αναφέρονταν στο δημοσίευμα της Kontra News για τους κουμπαράδες.