Να ψηφιστεί από όλα τα κόμματα και από όλους τους βουλευτές η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα ζητά το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.

Στη σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Η ρύθμιση αυτή όχι μόνο ανακουφίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις (και ιδίως τις μικρομεσαίες) δίνοντας την δυνατότητα εξόφλησης των υποχρεώσεών τους, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στη�� δυνατότητα αύξησης των εσόδων του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.

Επισημαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δια του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανέλαβε εδώ και μήνες την πρωτοβουλία να εισηγηθεί και να διεκδικήσει τις βασικές κατευθύνσεις αυτής της ρύθμισης.

Είναι θετικό ότι αυτή έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση, αλλά και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έρχεται επιτέλους για ψήφιση στη Βουλή.

Το ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για τους πολίτες, την αγορά, τα ασφαλιστικά ταμεία κα�� τη χώρα διάταξη. Εδώ δεν χωρούν σκοπιμότητες και μικροκομματικές συμπεριφορές».