​Πεδίο μάχης έμοιαζε για μια ακόμα φορά η Βουλή το βράδυ της Τρίτης, με μια νέα κόντρα να ξεσπά αυτή τη φορά ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κ. Τριαντάφυλλο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ ότι κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, παρέθεσε γεύμα σε συναδέλφους του βουλευτές με χρήματα από τον προϋπολογισμό της Βουλής.

Οι καταγγελίες αυτές έκαναν έξαλλο τον κ. Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε λόγο για συκοφαντίες και ζήτησε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό της κας Κωνσταντοπούλου.

«Ακούσαμε κάτι το οποίο είναι απολύτως συκοφαντικό. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλυπτόμενη από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί κάποιον εντός της αιθούσης, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και δεν είναι η πρώτη φορά που δυστυχώς υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Η άποψη αυτή την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή. Αν δεν ανακαλέσει απαιτώ από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγγνώμη», είπε ο κ. Τριαντάφυλλος.

Τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Τραγάκης, ο οποίος κάλεσε τον κ. Τριαντάφυλλο να πάρει πίσω την φράση περί ταύτισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Χρυσή Αυγή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα».

Όμως όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στον κ. Τριαντάφυλλο έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού δεν πήρε ούτε λέξη πίσω από όσα είπε για τον κ. Τριαντάφυλλο.

«Ο κ. Τριαντάφυλλος είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη της δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που ��υμβουλεύει τον Πρωθυπουργό, κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης», είπε, εξαγριώνοντας τον Γ. Τραγάκη.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για σας. Ειλικρινά σας μιλάω δεν μπορώ να πω τίποτα για σας. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Πρωτοφανή αυτά που γίνονται απόψε εδώ δεν έχουν γίνει ποτέ σε συζήτηση προϋπολογισμού της Βουλής», της απάντησε, ενώ στον καυγά αποφάσισε να πάρει μέρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας:

«Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα ένα κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας να σας θέσει όρια».