Πάνω που στην Κουμουνδούρου ήταν όλα έτοιμα για την αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρο Θεοδωράκη, μια δήλωση του τελευταίου στην εκπομπή του STAR «στον Ενικό» τα άλλαξε όλα!

«Δεν θα συναντηθώ με τον κύριο Τσίπρα την στιγμή που γίνονται όλα αυτά με τους εισαγγελείς και τις καταγγελίες» είχε δηλώσει την Δευτέρα το βράδυ στο STAR ο κ.Θεοδωράκης, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με την όρεξη!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR και στην Μάρα Ζαχαρέα ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως «ένας από τους λόγους για τους οποίους ματαιώθηκε ή αναβλήθηκε (αυτό θα το δούμε) η συνάντηση Τσίπρα-Θεοδωράκη, ήταν γιατί θεώρησε ο δεύτερος ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να τον “τσουβαλιάσει” μαζί με τον Πάνο Καμμένο, δηλαδή να εμφανιστεί ο ίδιος ως ο πόλος έλξης των αρχηγών των μικρότερων κομμάτων, οι οποίοι παρελαύνουν από το γραφείο του κ.Τσίπρα, ζητώντας μελλοντική κυβερνητική συνεργασία».

Όπως τόνισε ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR κ.Χατζηνικολάου, «φαίνεται πως έχει αρχίσει ένας νέος γύρος συζητήσεων... Αυτή τη φορά με βάση τη δημοσκοπική της δύναμη η αξιωματική αντιπολίτευση είναι αυ��ή που σέρνει τον χορό των συζητήσεων»

Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος αν και συνάντησε τον κ.Καμμένο, προκαλώντας την ικανοποίηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο ίδιος δεν... έκανε κανένα σχόλιο για αυτό το ραντεβού!!!

«Όλο αυτό μου θυμίζει ένα είδος πολιτικών καλλιστείων, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καθίσει στην θέση της κριτικής επιτροπής, παρελαύνουν οι πολύφερνες νύφες και ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα» σχολίασε ο κ.Χατζηνικολάου

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ