​«Φουντώνει» η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις καταγγελίες από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον Πάνο Σκουρλέτη για χρηματισμό βουλευτών.

Μιλώντας σήμερα στον Real.fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φορτώνει με παραμύθια τον κόσμο και δεν είναι θεσμικό κόμμα».

«Είναι πολύ διαφορετικό από το τι γράφει μια εφημερίδα και είναι άλλο να το υιοθετεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Όλα ξεκίνησαν από την αθλιότητα που έκανε στην βουλή ο κ.Δραγασάκης και στην συνέχεια έκανε το “παγόνι” ο κ. Τσίπρας. Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα.... φίλοι του πρωθυπουργού παίρνουν τηλέφωνο για να αλλάξουν νομοσχέδια και να σβήσουν πρόστιμα και θα συνεχίζαμε την συζήτηση στην βουλή, χωρίς να γίνει τίποτα. Εγώ έχω ζητήσει ο κ. Δραγασάκης να μην συνεχίσει να είναι αντιπρόεδρος της βουλής» είπε ο κ.Γεωργιάδης και πρόσθεσε «Ένα κόμμα που δεν ψηφίζει πρόεδρο όποιος και να είναι υποψήφιος, ένα κόμμα που ο αρχηγός του δηλώνει πως δεν θα σεβαστεί καμία συμφωνία, τότε το κόμμα αυτό δεν είναι θεσμικό» .

Με ένα λιτό, πλην όμως καυστικό σχόλιο, απάντησε η Κουμουνδούρου στον κ.Γεωργιάδη.

«Για την ποιότητα των τοποθετήσεων του κ. Γεωργιάδη δεν έχουμε ερωτηματικά. Ρωτάμε, όμως, αν αυτή η τοποθέτηση είναι η επίσημη θέση και του κ. Σαμαρά και εάν ο κ. Γεωργιάδης είναι ακόμα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.