​Με μια σκληρή ανακοίνωση διαψεύδει ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Α. Παπαμιμίκος τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση και το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυγής για δάνειο, ύψους 14,6 εκατ. ευρώ, που πήρε το κόμμα.

Ο κ. Παπαμιμίκος κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του, αλλιώς «θα επιβεβαιώσουν ότι είναι πολιτικοί ��μπρηστές και αισχροί συκοφάντες, που στην απόπειρά τους να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα δεν διστάζουν ακόμα και να κατασκευάζουν στοιχεία».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Η επιχείρηση λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σειρά πήρε σήμερα το κομματικό τους έντυπο, η Αυγή, που με πρωτοσέλιδο άρθρο της, συκοφαντεί τη Ν.Δ. για δήθεν δάνειο που έλαβε το 2013, ύψους 14,6 εκ. Ευρώ.

Καλούμε τους λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ και της “Αυγής”, εντός της ημέρας να “τεκμηριώσουν” στον Ελληνικό λαό το δημοσίευμά τους, δηλαδή το ύψος του δανείου που “έλαβε” η Ν.Δ., πότε ελήφθη και από ποια τράπεζα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσουν ότι είναι πολιτικοί εμπρηστές και αισχροί συκοφάντες, που στην απόπειρά τους να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα δεν διστάζουν ακόμα και να κατασκευάζουν στοιχεία.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει κανένα δάνειο το 2013, όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο γραμματέας της ΚΟ τους κ. Νίκος Βούτσης, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη σε χθεσινή ραδιοφωνική παρέμβασή του. Προφανώς, επειδή η συγγνώμη δεν εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από “λάσπη και ανεμιστήρα”.

Και κάτι ακόμα: Μπορεί να μην το συνηθίζει αλλά η ΕΣΗΕΑ οφείλει να πάρει επιτέλους θέση για τις συνεχείς αναπόδεικτες αθλιότητες του κομματικού εντύπου του ΣΥΡΙΖΑ»!