Για «γνωστή λάσπη στον ανεμιστήρα» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις αναφορές Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών.

«Θα πάνε λοιπόν στον εισαγγελέα και αντί για ονόματα θα πουν “ακούσαμε φήμες”, “δεν ξέρουμε αν ισχύουν” κλπ. Είναι η γνωστή λάσπη στον ανεμιστήρα» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR.

Όπως διευκρίνισε η ίδια, υπάρχει η συζήτηση για το τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινήσανε με τη λογική “αυτοί το μισθό τους θέλουν οπότε θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραμείνουν άλλον ενάμιση χρόνο στη Βουλή”. Το οποίο είναι απόλυτα απαξιωτικό για τον βουλευτή».

«Στη συνέχεια», πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη, «περνάμε σε δεύτερη φάση ότι “τους πληρώσανε και από πάνω”! Και μεταδίδεται αυτό στο λαό, στα καφενεία κλπ. Και το αποτέλεσμα είναι ένα απαξιωμένο πολιτικό σύστημα, να το πληγώνεις ακόμη περισσότερο».

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ εάν πιστεύουν ότι κερδίζουν από αυτό. Ο μόνος που ίσως κερδίζει είναι η Χρυσή Αυγή» κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.