​Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος, όσον αφορά στη στάση του απέναντι σε άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, όπως ο κ. Μητσοτάκης, αφού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τράβηξε το αυτί τόσο σε εκείνον, όσο και σε οποιονδήποτε άλλο εκφράζει διαφωνίες, στην ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

«Ο πρωθυπουργός είπε αυτό που είπε… είναι ένα μήνυμα το οποίο έστειλε προς κάθε κατεύθυνση και ασφαλώς και το μήνυμα ελήφθη», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην πρωινή εκ��ομπή του Mega.

Μάλιστα αναφερόμενος στα σενάρια περί ανασχηματισμού που αναπτύσσονται κατά καιρούς και τον παρουσιάζουν ως πρώτο υποψήφιο προς… αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Ντινόπουλος είπε:

«Ο ανασχηματισμός είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού. Εγώ ξέρω ότι αύριο έχουμε σύγκλιση υπουργικού συμβουλίου. Ξέρετε υπάρχουν οι ανασχηματισμοί οι πρωθυπουργικοί και οι ανασχηματισμοί των δημοσιογράφων. Από τους δημοσιογραφικούς ανασχηματισμούς κρίνεται καμιά φορά και κατά πόσο αυτοί που τους προβλέπουν πέφτουν μέσα».

Ο υπουργός Εσωτερικών, φάνηκε να αλλάζει άρδην τη στάση του μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι εκείνος κάνει τη δουλειά του.

«Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήγα στο υπουργείο Εσωτερικών προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να κάνω αυτά τα οποία και συλλογικά αποφασίζει η κυβέρνηση», είπε.

Όσο για την κόντρα του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ντινόπουλος έδωσε τις διευκρινήσεις του.

«Όσον αφορά στο οτιδήποτε γράφτηκε σχετικά με τον υπουργό Δι��ικητικής Μεταρρύθμισης, η απάντηση δόθηκε προ ημερών στη Βουλή, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, όπου φάνηκε η ταύτιση των απόψεων την οποία έχουμε. Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά. Εγώ και το υπουργείο Εσωτερικών εφαρμόζουμε τις κυβερνητικές αποφάσεις», τόνισε.