​Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε στους διαδρόμους του καφενείου της Βουλής με πρωταγωνίστρια την Βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. Πλησίασε τον παραιτηθέντα από το κόμμα της Χρυσής Αυγής βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και όπως γράφει ο «Βηματοδότης» προτού αυτός προλάβει να αντιδράσει, τον έσπρωξε και τον έφτυσε στο πρόσωπο.

«Φτου σου. Άντε στο διάολο, ρε παλι��...η», φέρεται να του είπε!

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος ήταν απών το βράδυ της Παρασκευής στην ψηφοφορία στη Βουλή δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όπως και άλλοι βουλευτές από άλλα κόμματα που έμειναν άφωνοι.

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως απ΄την εφημερίδα το ΒΗΜΑ, νέες οδηγίες από τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής προς τα μέλη τους, όπου προειδοποιούν μέχρι για αεροψεκασμούς:

«ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ»

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΞΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΧΗΜ��ΚΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΖΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Άλλος πυρηνάρχης φέρεται να δίνει οδηγίες να μην είναι κουτσομπόληδες:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΔΕΣ»

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα γραφεία μας ουδεμία σχέση έχουν με αυτά του ΚΚΕ, του σύριζα και όλων αυτών των άχρηστων πολιτικών παρατάξεων που έχουν γίνει οίκοι ανοχής και σεξ μπαρ για κάθε διεστραμμένο κατ��ναλωτή της χαζομάρας. Δεν μπορούμε να είμαστε κουτσομπόληδες, να ερχόμαστε στα γραφεία να χαιρετάμε με πολύ άνεση τον συναγωνιστή μας και μόλις ανέβει δυο σκαλιά να τον έχουμε θάψει πριν καν φτάσει πάνω».

Υπάρχει επίσης αποσαφήνιση προς τα μέλη ότι για έναν Πακιστανό υπήκοο που βρέθηκε με σύμβολά χαραγμένα στην πλάτη, αυτά, όπως λέει ο συντάκτης, δεν είναι της Χρυσής Αυγής αλλά σύμβολα σατανισμού και μάλιστα ανάποδα. Εν ολίγοις είχε πέσει θύμα βουντού.