Επίθεση στον ανεξάρτητο βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εκνευρισμένος προφανώς από τις αιχμές που είχε διατυπώσει προηγουμένως ο βουλευτής Μεσσηνίας εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο είχε εκλεγεί στο παρελθόν.

«Θα ήθελα να πω μια κουβέντα για τον κ. Βουδούρη. Ο κ. Βουδούρης που αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε στο ΠΑΣΟΚ το 2009 όταν ανέβαινε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Όλη η οικογένεια Παπανδρέου πήγε στη Μεσσηνία για να τον βγάλει βουλευτή και στη συνέχεια ήταν ο άνθρωπος, καμαρώστε τον, που πρότεινε την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Αυτή είναι η ηθική. Αυτό είναι το πολιτικό στίγμα ανθρώπων που, προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα τους, αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα» υποστήριξε ο κ. Κεγκέρογλου.

Ο κ. Βουδούρης απάντησε ότι έθεσε ένα πολιτικό ερώτημα στο οποίο αντί να απαντήσει ο κ. Κεγκέρογλου του έκανε προσωπική επίθεση. «Γιατί λέτε ψέματα; Πιστεύετε ότι με το πες -πες θα το περάσετε; Είπατε ότι η οικογένεια Παπανδρέου κατέβηκε στη Μεσσηνία. Κανένας δεν κατέβηκε. Και μια σειρά από άλλα ψεύδη» ανέφερε. Ισχυρίσθηκε ακόμα ότι το 2009 κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ γιατί είχε ως βασικές προτάσεις την αναδιανομή του πλούτου και την ανατροπή του σαθρού πολιτικού συστήματος. «Και όταν αυτά δεν έγιναν και δεν θέλησα να ακολουθήσω αυτό τον εκτροχιασμό, δεν έφυγα. Με διαγράψατε» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος σήμερα βουλευ��ής.