​Για ανθρώπους που δημιουργούν συνεχώς κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο η ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου του κόμματος με αφορμή όσα συνέβησαν στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με τον Μ. Χρυσοχοΐδη και το Ε. Βενιζέλο.

Μάλιστα, με νόημα προειδοποιούνται οι αντιρρησίες ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο, όλης της παράταξης.

«Χάρη στην προσπάθεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ και χάρη στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του προέδρου του για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση, υπάρχει αυτή τη στιγμή ρυθμός, χρονοδιάγραμμα, σχέδιο, προοπτική», επισημαίνει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει ότι:

«Υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας».

Καταλήγει τέλος ότι: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο. Έθεσε το πλαίσιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα το παρουσιάσει αναλυτικά στην αυριανή ομιλία του στη Βουλή».