Μετά την προειδοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή πως δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό αν δεν γίνουν κάποιες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ, μπαϊράκι "σηκώνει" και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ.Νταβρής άσκησε έντονη κριτική, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι θα είναι «ωσεί παρών» στην ψηφοφορία επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης «μέχρι» όπως είπε «να λεχθούν αλήθειες».

«Μέχρι να λεχθούν αλήθειες, τόσο από την κυβέ��νηση όσο και από την αντιπολίτευση, τι θα γίνει τα μείζονα θέματα δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαι ωσεί παρών» είπε, χαρακτηριστικά, ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Πείτε αλήθειες. Ευελπιστώ ότι θα το κάνει και ο κ. Τσίπρας και η ΝΔ... Πείτε αλήθειες για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την κοινωνική αλλοίωση και πώς θα βρούμε τα λεφτά και από πού θα τα πάρετε. Όταν λεχθούν αυτές οι αλήθειες, θα μας φωνάξετε να ψηφίσουμε. Γιατί όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι και οι χρεώσεις σε επικοινωνιακές ψήφους δεν λύνουν το πρόβλημα της χώρας. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων» τόνισε ο κ. Νταβρής που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.