​Στην παρατεταμένη προεκλογική περίοδο των τελευταίων μηνών αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Μ. Βορίδης, ο οποίος τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Όσο το τοπίο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ξεκαθαρίζεται, στο μυαλό όλων μας υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών», παραδέχθηκε ο κ. Βορίδης.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στην κόντρα που ξεκίνησε από την Παρασκευή ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Α. Ντινόπουλο και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη.

«Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν πρέπει να κ��νει τη δουλειά του. Εάν λοιπόν η κόντρα Ντινόπουλου – Μητσοτάκη δεν είναι μια πραγματική πολιτική διαφωνία, αλλά είναι ενταγμένη σε μια οιονεί προεκλογική εκστρατεία, είναι πολύ κακό. Κι αν με ρωτάτε επί της ουσίας του ζητήματος αυτού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα θέματα για το πώς έχουν γίνει οι προσλήψεις. Εγώ είμαι με τη νομιμότητα και η νομιμότητα εν προκειμένω είναι με τον Μητσοτάκη», είπε.