​Διατεθειμένος να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από την πολιτική δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που συνεχίζεται η κόντρα που πυροδότησε η δήλωσή του περί μαζικής εκροής καταθέσεων αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις μου, εγώ παραιτούμαι και αποχωρώ από την πολιτική», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, ο Σ��ΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στις υποσχέσεις που έχει δώσει και, τελικά, η στάση αυτή θα αποδοκιμαστεί από τους ψηφοφόρους, καθώς οι υποσχέσεις αυτές δεν είναι υλοποιήσιμες.

Τέλος, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε περί καλλιέργειας πολιτικής αστάθειας από την πλευρά της Αντιπολίτευσης με αφορμή την προεδρική εκλογή, ενώ παρέπεμψε σε έκθεση της «Bank of America», η οποία, όπως είπε, καταγράφει πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης!